• Resolved hedialix

(@hedialix)

Jó napot!
    Tegnap telepítettem a legutóbbi frissítést. Sajnos azóta nem lehet rendelést leadni a honlapon. Minden adat helyesen van kit?ltve, mégis hibát jelez.
    K?sz?n?m a segítséget.

The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Surbma

(@surbma)

Kedves @hedialix!

K?sz?n?m a jelzést! Már volt egy hasonló visszajelzés, megnézem, mi okozhatja ezt.

Plugin Author Surbma

(@surbma)

Az már biztos, hogy a regisztráció beállítása miatt van, azaz a Jelszó mez? használatával j?n csak el? a probléma. Remélem, hamarosan meglesz a hiba forrása! Mindenképpen jelzem.

Plugin Author Surbma

(@surbma)

A hibát megtaláltam, javítottam. A 30.0.1 verzió már elérhet?, kérlek frissítsd és jelezz vissza, hogy így már rendben van-e a megrendelési folyamat. K?sz?n?m!

Thread Starter hedialix

(@hedialix)

Kedves @surbma!
    Telepítettem az új verziót, most jól m?k?dik!
    K?sz?n?m szépen!

üdv?zletem!

Hasznos kis b?vítmény, k?sz?njük! ??
    A 30.0 frissítés óta (és az azt k?vet? javított 30.0.1 verziójában is) az értesít? ablak bezárás után ismét megjelenik, az ablak aljában megjelen? tájékoztatás ellenére:

“FIGYELEM! Ez az értesítés lezárást k?vet?en legk?zelebb akkor jelenik meg, amikor frissíted a b?vítményt.”
    2 áruházban is használjuk, valószín? nem egyedi lesz a hiba. Más is tapasztalja?

K?sz?njük el?re, ha ez javításra kerülne! ??

Szép napot!

Plugin Author Surbma

(@surbma)

Kedves @thotek!

Kérlek, hogy új bejegyzésként írd meg ezt és akkor megnézem, tudok-e ezen is segíteni. Miel?tt rányomsz a lezárásra, kérlek kapcsold be a Console-t és nézd meg, ír-e valami hibát. Ha igen, azzal együtt írd meg! K?sz?n?m!

Ezt a beszélgetést lezárom, mert ez megoldódott.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘30.0 frissítés’ is closed to new replies.