Szia Laci!
K?szi a gyors reakciót, kipróbáljuk a guzzle kit?rlését, de elég veszélyesnek érz?dik minden frissítéskor ellen?rizni minden távoli szerver felé jelz? pluginnél, hogy azonos-e a guzzle verziója, illetve ha nem, akkor manuálisan kit?r?lni – ebb?l születnek az óriási kalamajkák ??
A jelenlegi hibát tényleg az S3-Uploads dobja, de csak azért, mert az el?bb próbálja a GuzzleHTTP-t használni, mint bármi más. Ha inaktiválnám az S3-Uploadsot, akkor a k?vetkez? vagy az e-mail küldésünkért felel?s pluginünk, vagy a Facebookos boltunkat szinkronizáló Facebook plugin dobná, végül sorra kerülne a Billingo plugin is, amint rányomunk a számlakészítésre. Mindhárom plugin távoli szerverrel kommunikál, ehhez a GuzzleHTTP egy régebbi verzióját használja, amihez képest a Billingo plugin egy ú?jabbra frissített a 2.0.2 után valamikor. Bár én is támogatom, hogy mindenb?l mindig a legújabb verzió legyen, ha ez breaking change-et okoz, az már más szitu.
Szóval a legnagyobb problémánk még csak nem is az S3-Uploads plugin, hanem a Facebook – akiknek hiába szólnánk, hogy srácok, légyszi frissítsétek a GuzzleHTTP libeteket, nem igazán hatná meg ?ket sajnos…
Ezek az infók talán hasznosak lehetnek, az e-mail kommunikáció során jeleztem már kollégádnak:
A hibát az okozza, hogy a Billingo pluginban a 2.0.2 utáni verziókban használt GuzzleHTTP és a t?bbi, általunk használt plugin (ami szintén folytat HTTP kommunikáicót) által használt GuzzleHTTP verziói k?z?tt olyan változás t?rtént, ami miatt se a t?bbi plugin, se a Billingo plugin nem tud távoli szerverekkel kommunikálni.
Ezek a pluginok használják még a GuzzleHTTP-t
– Facebook for WooCommerce
– S3 Uploads
– WP Offload SES Lite
– WP AllImport
Megnézem én is, hogy mit lehetne tenni, tudom, hogy nehéz reprodukálni a hibát – ha találok valamit, jelzek!
K?szi még egyszer, szép napot!
árpi